Post by leastmisuarnliders on Mar 7, 2022 20:31:29 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Lost Lands 2 ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Lost Lands 2 IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ кодовете увеличават ресурса ▞▞▞
▞▞▞ Lost Lands 2 2022 version ▞▞▞
Просто УАУ!!! Обичах първите Lost Lands и играя много игри от тези създатели. Но това беше просто най-лошото!! Например, как можете да очаквате някой просто да знае на случаен принцип, че 1 от тези 13 елемента може да направи нещо най-накрая в 1 от подобните 10 сцени, които вече имате отворени?! Всичко е наред, ако в крайна сметка има смисъл, но не и ако трябва просто да отгатнете докрай! Отстранява забавлението. Съжалявам, не съжалявам!
失地 2 冒險 ywaa
Получих грешка при правене на отвара, съдържаща пепел. Сигурно ги е поставил твърде бързо и не е бил разпознат. Не можа да се изтрие и презареди. Досадно.
Наистина хубава графика и разказване на истории, имах проблем с лупата и не мога да го накарам да работи, леко разочароващо, нищо че ще трябва да деинсталирате.
Изтеглих играта за това колко забавно се оказа lost lands 1. За съжаление LL2 не ми дава шанс да играя. Инсталирах го два пъти и двата пъти играта се срина в началото, когато се опитах да отворя приложението. Ще трябва да го деинсталирам...отново...😔
Прекалено разхвърляно и нелогично. В крайна сметка се чувства като смилане. След около две трети си спомних, че имаше задача да помогна на русалка. Тъй като играя тези игри за сюжета, колкото и за пъзелите, няма да проверявам повече от поредицата Lost Lands.
Не е безплатен за игра. Около половината от играта трябва да купите играта, за да я завършите
Обичам тази игра! Вече завърших около 50% от него и наистина се радвам да го играя досега!Пълно е със забавни мини пъзели и различни задачи, които не са твърде трудни, нито твърде лесни, нито скучни в същото време.
Yield remover не работи, когато се опитам да докосна ябълка с yield remover, нищо не се случва. Виждам инструкции в YouTube, други работят добре, но не и моите. (Игнорирайте английската граматика)
Добра и ангажирана игра. Намирането му е трудно с всички различни места.
Намерих тази игра за досадна. Трудно е за напредване без намеци за няколко случая. нито една работа не може да бъде завършена незабавно. трябваше да изплашите животни, за които имате нужда от огън, за които имате нужда от факла, за която имате нужда от огън и така нататък. Пъзелите се повтарят между игрите им. Завършването им отнема много време. След два дни просто исках тази игра да приключи. Също така мразя как трябва да щракнете сляпо върху всичко, за да намерите горещи точки. И как картата изглежда по същия начин.
Наслаждава се до подаряването на цветето. Подарих цветето и продължава да го иска, така че не мога да завърши играта и не получих отговор от създателите.
Малко трудно е да намеря уликите, но хубава игра, най-накрая завърших тази игра🙂
Отново казвам, че играта е страхотна графика, страхотна, умопомрачителна твърде добра, но основната игра е само безплатна. Няма да дам 1 звезда поради тази причина
Омръзна ми да играя постоянно ролята на жена, аз съм мъж, няма да пускам отново нито едно от вашите приложения.
страхотен проблем с играта, който продължава да иска пари за решаване на пъзели, доста е трудно, така че ще плащате много за съвети
Историята и графиката бяха страхотни, но трябва да имате добра памет за използване на пъзели, свързани със съвети.
Прочетох коментарите за това колко добра е тази игра, така че я изпробвах, за съжаление не съм толкова впечатлен, колкото са, аз самият имам нужда от малко информация за това какво трябва да правя, добре, не за мен.
Още една страхотна игра от тази серия. Добра дължина, не е ужасно трудна, но все пак ви забива от време на време. Използвах няколко съвета и трябваше да потърся помощ. Намирах някои от инструкциите на пъзела за малко объркващи понякога, поради което не получих пет звезди. Също така бях разочарован, че тъй като не завърших колекцията от машини, преди да завърша основната история, не можах да вляза отново в играта, за да го направя. Като цяло графиката е красива и беше чудесен начин да прекарате един ден. След като не съм играл lost lands 1 Имам затруднения, трябва да вървя напред-назад. Харесвам играта, но не ми харесва, че трябва да "купувам" монети, за да получа съвети. Може би вие можете да разберете система за награди за намиране на предмети. Някои от нас, които обичат да играят, са с фиксирани доходи и това е разход, който не можем да си позволим.
Наистина увлекателна игра с интуитивен геймплей. Предизвикателни пъзели, но не твърде предизвикателни.
невероятна игра обичам тази серия, супер забавна и интерактивна, страхотна за безплатна игра, заслужава си
Толкова хубаво, но е толкова трудно 😭😭
Не е най-добрият. Игра 1 беше по-добра, пъзелите имаха някакъв смисъл и беше по-очевидно какви части са използвани къде. Съветите също бяха по-информативни в игра 1. Тази игра беше с много произволни щракания, пъзелите за въртене нямаха попадения или улики за ориентация. Подсказките често ме насочваха към мястото, където вече бях. Използвах 10 безплатни съвета, които не ме доведоха до никъде. Не ми хареса, че схематични намеци в завършените пъзели не можеха да бъдат преразгледани, загубих много информация чрез щракване твърде бързо по погрешка.
The Inner World - The Last Wind Monk Dobrodružné dzvf
Всички серии за изгубена земя, до объркване със скачане напред-назад. Разочарован от цената на пропусканията и намеците.
Донякъде трудно и разочароващо
Прилична игра с добра графика. Един основен проблем е твърде много произволно щракване без реални улики какво да правите.
много добра игра, надявам се, че можете да направите и екшън игри
Толкова много за запомняне! Имате нужда от наистина добра памет враг тази игра. Страхотна графика.
Добра игра. Да, безплатна игра, освен бонус играта. Това струва $$$. 😭
Забавно досега, но огромна грешка означава, че не мога да избера лоста в пустошта, така че не мога да продължа напред. Бих искал да продължа да играя, така че помощта ASAP би била страхотна
Безполезен
Страхотна игра, но запазих и излязох два пъти, но рестартира цялата игра. Два пъти. Така че го изтрих. Дано 3 не правят същото.
В пъзела на гоблена, където трябва да направим шаблон на птица. Направих шаблона правилно, но играта не прави нищо и аз съм заседнал. Моля, поправете тази грешка, защото не мога да продължа по-нататък в историята поради това.
Трудно да се разбере и намеци цената. Не благодаря.
Имам проблеми с изтеглянето, можете ли да ми помогнете
Хареса ми, докато не избледнее, когато се опитах да изцедя плодовете и да добавя пепелта. Добавих пепелта и след това непрекъснато ми казваше да добавя пепелта отново. Затворих и отворих играта и тогава изобщо не ми позволи да изцеждам плодовете. Страхотно, освен този бъг, така че не можех да продължа повече в играта.
Твърде много въртене напред-назад, особено за да получите само един обект. Твърде много за запомняне, ако не можете да играете направо. Картата е безполезна. Толкова много от действията/решенията бяха случайни, а не логични. Най-накрая трябваше да използвам разходка, за да ми напомня къде са нещата.
Този беше страхотен, но имах нужда от много намеци с толкова много различни сцени и някои пъзели не бяха много интуитивни, но все пак една от любимите ми.
Lost Lands 2 Nuotykių qco
Друга абсолютно страхотна игра. Страхотна графика, страхотен сюжет и игра. Без реклами или изскачащи прозорци, безплатно. Купих бонуса, само защото чувствам, че имам $2,49 cdn стойност и това е най-малкото, което мога да направя, за да ги продължа. Обичам това
Обичате игрите, но ако купувате монети за подсказки, ги губите. Ако не беше това, бих оценил 5 звезди. Обичам графиката, играта е страхотна
Първоначално, когато играх играта, мислех, че ще бъде много трудно, но като започнах да играя е добре, но като отидете по-далеч играта започва да става по-трудна. Наистина трябва да бъдете търпеливи и да помислите как да разрешите проблемите, не обичам да купувам монети, само за да мога да продължа да играя, ако вече не мога да играя, защото нямам монети, тогава ще деинсталирам играта. Това е добра игра.
Отегчен
Не запазва напредъка в игрите на Google Play, за да можете да играете оттам, откъдето сте спрели на различни устройства.
Недостатък на помощ