Post by stowacthelanddys on Mar 7, 2022 5:39:22 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Sky Combat Savas Uçak Oyunlari ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Sky Combat Savas Uçak Oyunlari IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ hile kodu üreteci primogems ▞▞▞
▞▞▞ Sky Combat Savas Uçak Oyunlari 2022 version ▞▞▞
Bu oyunu seviyorum ama sizler savaş uçağınızı nerede yapabildiğinizi eklemelisiniz.
Oyun çok güzel grafikleri gerçecilik aksiyon dolu çok çılgın oyun random sjshshhsjssbbsbsbsbssbshshshsbbsbxisisfhhxhxhshdjdhj j j. J hudhshedbdbbddhdhdidhdhsvshdhdhdhdbdhxiciduussuejrjjrhfhfhcbdnsksososoddidudhdhdhdhhdhdvvddvvdvddvdvdvdvdbbddbdbdbdbdbdbdbdbbbdbddbdbdhiaaidhsjchxhxhbxxbxvxvxbxbdbdbdbdbxbdbxbxbdbbdbdbxbxbxbxbxbxbxbxbxbxbxbxbxhdhshshshhshsbsbssbsbsbsbsbsbsbxbssbbsbshhsdhdhdhdbdbdbdbxbxbxbdbdbdb
Daha çekici ve guzel
Daha iyi grafikler, daha fazla senaryo çeşitliliği, daha büyük savaş alanı...
Çok ama çok güzel
Her şey yolunda ama mağazadan bir şey satın aldığınızda o ürünü vermedi ve benim durumumda olduğu gibi paranızı da borçlandırdı ve hala herhangi bir posta yanıtı alamıyorum, umarım herhangi bir rapor seçeneği vardır.
Bu yüzden, sadece hayal kırıklığına uğramak için reytinge göre bunu heyecanla indirdim. Oyununuz yükleme ekranına geldiğinde donuyor, sadece süresiz olarak yükleniyor, sağ alttaki küçük simge dönmeye devam ediyor veya sadece donuyor, hiçbir şey yapmıyor, 1 yıldız vermesi gereken kimse denememe bile izin vermiyor utanç verici
Oyun aşçısı güzel fiziği vs ama oyuna biran önce ARKADAŞ ekleme GELMELI uçağının ötesinden kokpitleri gelmeli uçakla iniş denemeye yapmak vs Oyun çok güzel fizik vs. Ama bir an önce oyuna bir ARKADAŞ ekle, uçağın kokpitleri de gelmeli, iniş, kalkış vb.
Oyun güzel ama sorun şu ki, kuleler ve botlar veya npc veya gerçek oyuncular, beni çekebilecek roketle bana ateş etmeye devam ediyor ve her turda roketler tarafından çekiliyorum, sanki bana roketlerin izlediği adam demeli gibi. beğenmedim
Harika bir oyun, yeni bir şey getiriyor ama birçok sorun var. Çoğu füze düşman uçağına zarar vermez. Yeni uçaklar ve füzeler, krediler pahalı ödemeler gerektiriyor!!!
Oyunu sev. Daha fazla mod ve harita olsaydı iyi olurdu. 4 veya 5 yıldız bırakırdım ama son güncellemede kullanımı çok garip hale getirdi. Dönüş çok garip hale geldi ve kamera dönerken uçağı gerçekten takip etmiyor, bu da işleri kafa karıştırıcı ve aldatıcı hale getirebilir. Yine de oldukça eğlenceli bir oyun!
bazı sorunlar: 1 çok reklam kapatılamıyor. zaman sınırı yok. yeniden başlatma gerektirir, bu nedenle reklamı izleme ödülleri asla verilmez. 2 oyunun daha fazla geliştirilmesi gerekiyor. 2 oyun modu ve üç manzara sıkıcı hale geliyor. 3 genellikle öldürüldükten sonra yumurtlayan zaten size kilitlenmiş birkaç füze var. birkaç saniyelik bir ödemesiz dönem oluşturun. 4 atanan silahları değiştirememek, fazlalık nedeniyle topaldır. 5, Google oyun hesabıma bağlanmadan önce oyuna birkaç kez başlamalı
helal
Kelimenin tam anlamıyla bu oyunun harika oyunların nakavtları gibi olacağını düşündüm ama lanet olsun dostum bu harika bir oyun ve süper harika grafikler harika, kontroller kullanıcı dostu ve genel bakışta kullanışlı... Süper harika oyun
oyunun iyi mekanikleri ve kolay kontrolleri var ama üzücü olan kısım çoğu uçağın altından, daha iyi füzelerden ve toplardan satın alınmasıdır, bu tam bir P2W oyunudur!!!
güzel
Çok güzel bir oyun. Herkese tavsiye ederim. Bağımlilik yapiyor. Eğlenceli ve aksiyon dolu bir oyun.Eksik olan: oyun arkadaşımız olmuyor ve yeni savaşlar yok. Lütfen biraz oyunu geliştirin.
Bu şimdiye kadarki en iyi savaş uçağı oyunlarından biridir. Ultra kaliteli grafikler. Süper sesler. Beş Yıldıza ihtiyacı var
Karlı haritada yardım yok. Renklerde bir düzeltme yapın. Haritayı yoktan gidiyor belli değil... Haritanın zevk aldığından bahsediyor. Ve her şey para.. OLMAZ!
Oyunlarınızı ekleyin arkadaşlar oyun oynayın lütfen ve beş hediye yıldız oyunu
İyi grafikler, cilalı bir kullanıcı arayüzü ve iyi bir oyun, ancak oynadığım bir saat içinde 10. seviyeye ulaştım ve hala bir sonraki uçağa param yetmedi. Seviye atlama ve ödüller 10. seviyeden sonra düşer, para harcamanız için tasarlanmıştır.
Harika grafikler güzel görünüyor kontroller alışkın olduğumdan biraz farklı ama bunun dışında iyi bir oyuna benziyor
Oyun harika, iyi çalışmaya devam edin ve arkadaşlarınızla takım kurmanıza izin veren sesli sohbet ve özellik ekleyebilir misiniz ve gerçekten iyi görünecek her şey
Genel olarak oldukça iyi bir oyun. Daha fazla haritaya ihtiyacı var, ancak erken geliştirme, onu kaçırmanıza izin veriyor. Yine de nakit kazancı artırmanız gerekiyor, çünkü yeni bir uçak satın almak neredeyse imkansız… Görünüşe göre, yükseldikçe yeni bir uçak satın almak için ortalama olarak 30 ila 3000 oyun arasında oynamanız gerekiyor. Uygun değil. Bir kez daha harita eklendiğinde, mağaza ve yükseltme sistemi geliştirildiğinde 5 yıldız olacak.
Temiz grafikler. Kolay kontroller. Şimdiye kadar telefon oyunlarımda gördüğüm en iyi mobil grafikler.
Sky Combat: War Planes Online Akčné tyh
Sky Combat: War Planes Online Akcja tmeh
Çok iyi oyun, ancak, uzun ve zorlu bir eziyet. Ekstra haritalarla ve fiyatları düşürmeyle kesinlikle yapabilirdi. Güzel oyun ama 👍
Tamam yani oyun biraz mükemmel.. ama jiroskop ve joystick ile ilgili bazı sorunlarım var, gyro başlangıçta iyi çalışıyor ama çok uzun oynadığımda.. sağa döndüğümde olmuyor bırak beni.. ve sola dönsem uçağım sağa dönmek istiyor, bundan sonra gyro bozuluyor.. ve dümdüz gidersem uçağımı ben düşene kadar düşürecek.. joystick gyro ile aynı sorun .. idk neden oluyor? Şiddetli rüzgar mı? Bu oyunun bir parçası mı?
Yani kötü bir oyun değil ama bir telefon uygulamasında sizden bir uçak için 80 £ ücret almaya çalıştıklarında ne kadar kötü olduğunu merak etmelisiniz. Çok tekrarlayan iki oyun modu vardır. Utanç verici olan ilk kişiye giremiyorum
Bu oyuna verdiğim para boşa gitti. Sınırsız HP veya Cephaneye sahip çok sayıda bilgisayar korsanı var, ağ üzerinde bol miktarda mod uygulaması var + PvP savaş sistemi, uçak nesilleri arasında ayrım yapmıyor, örneğin dünyadaki mig 19 çiftçisi f22 aydınlatmasına nasıl eşdeğer olacak ve yine de bu uçakları Farmers, Mirage 3s ve Voodos savaş uçaklarının oyuncularıyla karşıt buluyor.. çok haksız.
Mobil için en iyi uçak savaş oyunu. Oyun geliştirilmeye çok satıyor. Yeni haritalar ve yeni uçaklar da eklenecekse mükemmel bir oyun amaçlı. Kdshshshahdhejshdhhdshshshshshshhndhneymegmdhmfhmdhmeykdhmdhmdhmdhmdhmhdmdhmsgmgsngsmsgmhdmsgmsgmshmshmsgmdkeykefneykeykykeyksgkeykeykyekeykeyksgmsgmgsmwymwynsgnsgmhsmhsmgsmwgngsmgsnsgmwgmwmtstmwtnstsmstmsfmstmegmsgmsgmsmgwmwtmtwmsymsgmgsnsgmhsmgsmswgfbwtnanstntswtjtwtmtwjhhgbsngsndhmdhngdndgndgnsgnsgnggzmgdmdyneynsfntsnstnsymwymeym
Konrolleri çok kötü daha iyi birsürü oyun var 4.3 yıldız olması durumu değil
Sky Combat - Самолеты Онлайн Екшн ymla
Sky Combat: War Planes Online ایکشن hqkv
İyi oyun, güzel grafikler ama ne yazık ki kazanmak için bir ödeme, ayrıca sadece iki oyun modu var ve kuleler sizi yerden vurabilir...
Bu oyunun çok fazla iyileştirmeye ihtiyacı var, ana problemler iç görünüm yok ve kontrol çok çok kötü. Oynanışı iyileştirmek için füze kullanımına daha fazla sınır koymanızı ve savaş süresini artırmanızı öneririm. Oyunun yeni çıktığını biliyorum, yoksa bu incelemeyi ben yazmadım 😌. İyi şanlar
Tuning Club Online مسابقه goji
Daha fazla dövüş yerine ihtiyacınız var, sıralama veya görev gibi hedeflere sahip değilsiniz, bu yüzden çok sıkıcı seviye atlayın. Sohbete ihtiyacımız var, diğerleriyle konuşabilmemiz için, istediğimiz şey hakkında konuşabiliyor olmamız oldukça sinir bozucu. (Hedef Emin Değil/Savaş Alanında Sadece 3 Yer Var) Ama Reklamsız Oyun için bu çok iyi Uygulama
Ace fighter bu Combat'tan çok daha iyi. Kokpit görünümü yok ve farklı kontrol seçeneği yok. Grafikler iyi ama oyun çok uğraş istiyor.
Bu oyun güzel ama biraz geliştirme gerektiriyor. Etrafıma bakmanın "görüş" düğmesini kullanmasından hoşlanmıyorum. Bu PUBG değil, ama ekranımda gezinmeyi seviyorum ve çevreme baktığımda ekran sabit kalıyor, kamera jetimle hareket etmemeli. Bu bir hava oyunu. Oyundaki kara birimlerinden gerçekten nefret ediyorum çünkü onların yanından geçersem, bu, Takım Ölüm Maçlarının amacını boşa çıkaran otomatik bir anlık ölüm.. Daha çok bir "kaçınma yarışması" gibi geliyor. lütfen kokpit görünümü ekleyin.
Bu oyunu seviyorum! Kontroller gerçek bir pilot gibi hissetmenizi sağlar. Önümüzdeki yoğun hava muharebesi!
Güzel ama oyun kısıtlı herkes tek veya 5 li savaşlar var ama bu ucu açık bir oyun geliştirilebilir bence daha çok seçenek vs
Oynanış güzel, kontroller iyi. Cilalı hissinden gerçekten zevk alıyorum. Maçların daha uzun olmasını isterdim. 5 dakika yeterli bir süre değil ama maçı bitiren goller de var.
Oyun çok iyi gözüküyo şimdi yüklüyorum.Bu arda Brawl Stars oyunada göz at çok iyi bi 3v3 oyun.
Oyun ve ses uygulaması çok güzel uçaklar pahalı yüksek uçakları almamız zor onun için çoğu kişi oyunu veriyor.Bilginiz olsun.
Harika oyun, premium öğeler uygun fiyatlı olsaydı daha yüksek puan verirdi.
スカイコンバット - 戦争飛行機ゲーム アクション npx
Oyun başlarda iyiydi ama bir süre sonra sıkıcı gelmeye başladı. Savaş konumlarının olmaması ve birçok aksaklık, her oturum açtığımda daha az ilginç hale getiriyor. Ana gemiyi ve diğer şeyleri yok edemeyeceğimizi gösteren bir şey var, ancak her savaş için çok kısa zaman, herhangi bir şeyi yok etmeyi çok imkansız kılıyor. Sıkıcı hale geldi ve sahipleri, yanıt verdikleri her kişiye yanıtlarını tekrarlıyor gibi görünüyor. Söylenecek daha çok şey olsa da orada duracağım.
oyunu bile oynayamıyorum google kullandığımda donuyor her seferinde donuyor onu düzeltmen lazım
Bu tarz bir oyun bu oyunu deneyin
Önerme ve operasyon çoğunlukla başarılı olsa da, ilerlemek için ödeme yapmak için kötü bir şekilde berbat ettiler. Satın aldığınız hiçbir silah, neredeyse diğer tüm oyunlar gibi birbirinin yerine geçemez. Bir roket için oyun içi premium para harcarsanız, yalnızca ilk bağladığınız gemi için çalışır. Aslında kargoya gitmiyor. Bu nedenle, her jete tanrısız miktarlarda para, hatta daha fazla zaman atmaya istekli değilseniz, yükseltme işlemine takılıp kalırsınız ve her seferinde silahlarınızı yükseltmeye zorlanırsınız.
Cidden iyi en indirib soyundan olmalı
ne var mütiş