Post by stowacthelanddys on Mar 7, 2022 5:36:22 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Научете немски - 5000 израза ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Научете немски - 5000 израза IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ хакване на неограничен ресурс ▞▞▞
▞▞▞ Научете немски - 5000 израза 2022 version ▞▞▞
Страхотно приложение! Много забавно и полезно. Дадох 3 звезди, защото напредъкът не се запазва и сега си купих нов телефон и точките и нивата, които спечелих, изчезнаха!Преди харесвах това приложение, но за да науча език, трябва да мога да следя напредъка си и с това приложение е невъзможно. Дори от вас отделихте много време и научихте много - след като смените устройство, всичко изчезна. Не ми харесва вече. лесно може да бъде 5 звезди, ако напредъкът ми беше запазен само в акаунта ми, а не в устройствата.
Точно като това приложение!
Супер е приложението.
Много, много добро приложение.Най-доброто, което съм срещала до сега! Едновременно учиш нови думи и изрази , правилно да ги пишеш и правилно да ги произнасяш.
добре
Забавно за учене
Супер приложение 😉
जर्मन सीखें – 5000 वाक्यांश शिक्षा ypc
Das app ist gut...danke
Страхотни приложения! Просто се чудя защо аудиото не работи? Трябва ли да купя пакета, за да отключа аудиото?
добре
Отлично!
Добро приложение за начинаещи, което помага за изграждането на речник.
بسیار عالی
Наистина хубава колекция от полезни фрази и изключително добре проектирани тренировки. Особено харесвам упражненията за произношение със средства за фонетична азбука и разпознаване на реч. Това е страхотна добавка към duolingo, която използвам от години и се обзалагам, че също е страхотно начало, въпреки че IMO е най-добре допълнено с по-формално изучаване на езици. Губи звезда, защото е малко бъгове ("ревюта " дайте ми изречения, които никога преди не съм виждал, например) без начин да докладвам това.
Evo Pop Puzzle andc
Отлично.
Приятно и много полезно за всички
عالیییییی ......
Страхотен!
Лесно
Това е добро приложение. Не е скучен.
Страхотно приложение.
Останалите 4500 фрази (междинни, напреднали и експертни нива) все още не съществуват. Приложението не трябва да се нарича 5000 немски фрази...
Супарр
Много е полезно.
Изключително добър!
Харесва ми, че е много добре да се запазват думи, КАКТО И фраза.
Супер
За потвърждаване наученото с множество повторения
Сега е лесно да научите основни благодарности
Страхотно приложение за изучаване на немски език
Кога ще са налични другите нива??
Страхотно!
Прекрасно приложение!
Страхотно приложение. 10 Възможно е да научите много. Само упорита и всеотдайна работа.
Много хубаво приложение. Всичките му концепции са разбираеми