Post by stowacthelanddys on Mar 7, 2022 5:18:05 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Čarobne slagalice - Slagalica ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Čarobne slagalice - Slagalica IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ vara glitch izdržljivost ▞▞▞
▞▞▞ Čarobne slagalice - Slagalica 2022 version ▞▞▞
Imao sam ovu aplikaciju nekoliko godina, ali je onda najnovije ažuriranje učinilo toliko problematičnom da se u osnovi ne može igrati. Tako sam tužan bc da sam imao toliko novčića i paketa slagalica. Drugi put sam uspio doći do razine 10, ali onda bi se zaglavilo tijekom učitavanja oglasa. Samo želim rješavati svoje dnevne zagonetke! Nisam siguran hoću li instalirati treći put.
Ova igra je tako dobra
Svida mi se
Popravlja se. Oglasi se pojavljuju u odgovarajuće vrijeme. Ne iritiraju me kao prije. Sada više uživam u Magic Jigsaw Puzzles. Hvala vam!
Neke od zagonetki su vrlo dobre. Nagrade i nagrade sada su vrlo neugodne kada pokušavate dovršiti zagonetku. Kad bih se mogao vratiti na prethodnu verziju aplikacije, ja bih...
Zabava, opuštanje i ovisnost sve u jednom. Volite kvalitetu grafike i minimalan broj oglasa. Ako volite slagalice i želite da ih možete raditi u pokretu, ovo je aplikacija! 5 zvjezdica... Topla preporuka! Uživati
Vrlo zarazna i možete spasiti zagonetke. Možete ih raditi svojim tempom. Svi oni idu na igre vremena. Hvala vam što ste napravili igru/slagalicu koja mi se sviđa
U PC verziji dobivam 5 novčića za najjednostavniji nivo. U ovoj verziji imam dva. Nije problem ako su paketi slagalica na sličan način sniženi. nisu. U PC verziji dobivam energiju za besplatnu slagalicu svaka tri sata. Opet, ne u ovoj verziji. Još uvijek to nisam shvatila, ali čini mi se da gubim tu energiju ako je ne iskoristim gotovo odmah. Radite kao zagonetke.
Kao i većina drugih igrača za mnoge oglase. To je ono što dobivate za besplatnu igru.
Kddm
Ima neke stvari koje bih promijenio (lakše zumiranje značajki), ali volim zagonetke i puno zabave.
bože igra
Volim ovu igru i igram se većinu dana, ALI najnovije ažuriranje ju je stvarno usporilo i nasumično se smrzava na nekoliko sekundi pri pomicanju nekih dijelova. Čini se da je i pola mojih zagonetki nestalo. Ne znam što si napravio, ali nema 5 zvjezdica dok ne riješiš probleme nakon ažuriranja.
Stalno dobivam pogrešku "Internetska veza je izgubljena". Ponovno instaliranje ne pomaže. Nekada je bila dobra zagonetka do problema s mrežom.
Kada pokušavate iskoristiti nagrade za oglase, sekvence učitavanja stalno su zaglavljene u terminalnoj petlji, a nasumični skočni oglasi moraju biti manje invazivni
Mnogim oglasima želite da je igra bez oglasa izgleda kao da moram platiti
Vraća mi sjećanja radeći zagonetke. To je sjajno sredstvo za ublažavanje stresa i zabavno! Zagonetke su do sada bile sjajne!
Imate problema s pregledavanjem dnevnog pregleda slagalice. Hvala na pomoći koju možete ponuditi.
Volio bih da je moja značajka fotografija besplatna.
Guštam!
Bubbles Empire Champions פאזל ruho
Vrlo izazovno u isto vrijeme opuštanje uz glazbenu pozadinu
Magic Jigsaw Puzzles - Game HD Puzzle aypm
Puzzle-uri magice - jigsaw HD Puzzle nclp
Htjeli ste igrati Disneyeve zagonetke, ali ste ih zaključali iza 20 dolara mjesečne podplate? Za Disney+ je 3 puta jeftinije. Deinstaliranje.
Sviđaju mi se zagonetke, ali onda je igra pokvarila do te mjere da se pokvarila i uopće mi nije dopustila da je igram. Konačno sam ga deinstalirao i ponovno instalirao kako bih pokušao riješiti problem, a sada mi je oduzeta besplatna verzija za dodavanje koju sam platio. 😒 Ili mi vratite novac ili zamijenite dodatak koji sam platio besplatno.
Svaki put kada pokušam naručiti nešto putem ove aplikacije, aplikacija se zamrzne i ne dopušta da ništa prođe, postaje jako iritantno jer sam spreman odustati od ove igre ako ne želiš da kupim nešto od tvoje igre, onda samo nemoj nemate ga na Google Playu
super!
Prekrasne svijetle boje i sjajne slike
Puslespill Av Magi - Puzzle Hjernetrim jod
Morate pogledati reklamu za svaku zagonetku. Zatim se pojavi oglas usred slaganja većih zagonetki.
Svidjela mi se aplikacija, ali sada imam problema kada su u pitanju događaji u kojima radite zagonetke kako biste zaradili bodove da biste dobili više zagonetki. Djeluje samo kratko, dok ne dođem do otprilike 65 bodova, a onda mi prestaje davati bodove. Dan ili 2 kasnije piše da je događaj završio. Nisam ni dobio priliku doći do kraja. Vrlo frustrirajuće. Moja aplikacija je ažurna pa što se događa
Magic Jigsaw Puzzles - Game HD புதிர் lsy
Nedavno sam se prijavio na VIP. Stalno nestaje! Postajem muka od toga da moram deinstalirati i ponovno instalirati tune aplikaciju, a zatim ponovno preuzeti sve zagonetke! U 2 tjedna ovo se dogodilo više od 20 puta!
Zavaravajuće U oglasu izgleda kao da su neki dijelovi slagalice različitih oblika, kao da su vrijedne slagalice. Razočaran sam kad sam otkrio da to nije slučaj
Magic Jigsaw Puzzles - Game HD Puzzle kekv
Čini se da sam ovu aplikaciju ocijenio prerano, prije sam joj dao 5 zvjezdica, ali to je bilo ozbiljno prerano. Nije plaćeno igrati kao što ih ima toliko, kao Zynga, ali oni traže užasno puno novca, kao nakon svake slagalice. Najveća prednost, osim lijepih zagonetki, je to što možete odabrati gledanje reklama i za to dobivate nagrade, npr. novčiće, exp ect. Ima ih nekoliko samo da bi mogli biti plaćeni, ali uglavnom možete birati želite li gledati više ili ne.
Ne znam što se događa s ovom aplikacijom, ali uvijek dobijem poruku o pogrešci zauzetosti mreže i traži od mene da pokušam ponovo kasnije! Navodno je popravljeno, ali očito nije! Već sam deinstalirao i ponovno instalirao igru, i dalje dobivam iste pogreške. Nekada je to bila jako lijepa igra i odličan način za opuštanje nakon posla.