Post by rentinghipbenel on Feb 19, 2022 16:29:54 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ KENDALL \u0026 KYLIE ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ KENDALL \u0026 KYLIE IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheaty neobmedzené mince ▞▞▞
▞▞▞ KENDALL \u0026 KYLIE 2022 version ▞▞▞
milovať túto hru! taká dobrá len jedna vec, že si musíme kúpiť drahokamy, ale je taká dobrá 💜
Milujem hru, stačí ju aktualizovať.
Fyre online film (2019) | bombuj
Je to naj na super hra na svete lepsie spavit nemohli odporucam kazdemu fak super 👍💗💓💞
Prestaňte žiadať o správu mojich hovorov. Prestaňte žiadať o telefonovanie. Je to veľmi nepríjemné a spomaľuje to hru. ak nechcem, aby si sa prestal pýtať.
Nedovoľte mi pripojiť sa k posádke
Milujem túto hru, je to skvelý zážitok a je to skvelá príležitosť žiť svoj sen
Dosiahol som úroveň 17 a kúpil som si toľko oblečenia a teraz, keď som otvoril hru, nechce ju otvoriť pomocou môjho účtu v hrách Google alebo môjho účtu na fb A CHCE, ABY som ZAČAL ZNOVU, opravte to ako čo najskôr!!
Mal som 128 k-drahokamov a minul som z nich 48 na získanie energetického balíka, len aby hra dvakrát spadla. Teraz mám 80 drahokamov a stále bez energie. Vďaka hra.
Kendall and Kylie 12+ - App Store
Moje staré údaje boli vymazané, takže som musel začať odznova s novými údajmi. Nevadilo mi, keby sa moje staré dáta stratili... Myslím tým, že všetko, o čo som v tejto hre tvrdo bojoval, je preč, nákupy, ktoré som urobil, sú stratené a vrátené, moji kamaráti v tejto hre sú preč, všetky moje peniaze je preč... a nakoniec, táto hra nie je fanúšikom ukladania údajov a spojil som sa s Facebookom, preto by ste nemali ukladať údaje pomocou Facebooku. Určite, to je pre mňa problém.
niekedy, keď ukončím udalosť s 5 hviezdičkami, ale opustím hru a po chvíli vstúpim do nej, neprečíta si ju a za udalosť dostanem 0 hviezdičiek a stojí ma to mojich sledovateľov.
10 dôvodov, prečo kočka Taylora Swifta Olivia Bensonová má ...
Od včerajšieho rána som si túto hru stiahol, niekoľkokrát som sa ju pokúsil hrať, ale jednoducho sa nenačítava. Otvorím aplikáciu a zostane len na obrazovke načítania, niekedy až 20 minút, než to vzdám a zavriem. Len to skúšať a stále sa deje to isté. Odinštalovanie
Naozaj sa mi táto hra veľmi páči, pretože vždy, keď sa budem nudiť alebo som smutný, zahrám si túto hru a bude mi lepšie padať
KENDALL & KYLIE Приключенски svl
je to tak jedinečné a ľahko pochopiteľné, čo to dokážeš, určite budeš závislý
Milujte hru! Keď som sa však prihlásil do svojej uloženej a pripojenej hry, nikdy sa neotvorila. Všetko, čo to urobilo, bolo, že ma poslalo, aby som si znova vytvoril svoju postavu, stratil som postavu 18. úrovne, ale stále mám všetky svoje peniaze a diamanty v mojej novovytvorenej postave.
KENDALL & KYLIE ایڈونچر zbtp
Mega ale, skoda ze to je po Anglicki mohli by dat aj iny jazik
Je to dobrá hra len zere vela bateriek a treba wifi
Milujem to!! Je to naozaj skvelé a je to lepšie ako väčšina hier na hranie rolí, ktoré hrám!! Takže ďakujem
Skvelý zážitok pre moju staršiu dcéru, ktorá má 13.... je pripútaná k hre a avakinskému životu. Ak sa mi táto hra páči, avakin sa vám bude páčiť, bude to zábavné pre moju dcéru
Vyžaduje rozsiahlu líniu úloh Kirby Jenner
Táto hra je zábavná a náročná a nikdy nestráca čas. Užívam si každý kúsok, aj keď som sa preslávil cez noc, čo je neskutočné. Milujem to. Tak návykové!
táto hra je v poriadku, ale nie zábavná
Veľa palíc nedokázalo prejsť
Príliš veľa chýb a stratených údajov! Už som takmer hotový s úlohou, ktorú musím dokončiť len s 1 hviezdičkou, pretože mi došli sily, ale keď som sa vrátil, všetky ostatné 4 hviezdičky, ktoré som získal, jednoducho zmizli. Absurdné!
Táto hra sa pokazila a na udalostiach som mal nulové výsledky, určite som dosiahol 5 hviezdičiek, čo ma prinútilo prestať hrať, pretože strácam sledovateľov. Je tiež nemožné poslať Kred iným ľuďom.
Je to dobrá hra a okrem toho ju môžete hrať nejaký čas a reštart je trochu nudný, ale je to zábava. A drahokamy K je veľmi ťažké získať. Čo je to, ale je to čo skúsiť
Milujem túto aplikáciu, ale možno je to len nápad, že do aplikácie môžete pridať deti, aby sme si mohli založiť rodinu a napodobniť áno, je to dobrý nápad
KENDALL & KYLIE სათავგადასავლო tkij
bolo by super, keby sa aktualizovali, ale to sa nikdy nestane... Túto hru som naozaj miloval
Talking Ben the Dog Hiburan nzko
Igrga
Je to zábavná hra, len tá látka stojí neuveriteľne 400 diamantov za tričko ako cumon, aspoň v aplikácii Kims to nestojí zadok hrať hru, mám pocit, že je to úplne nespravodlivé pre ľudí, ktorí nemajú veľa peňazí na míňanie hra!!
Táto hra sa mi veľmi páči. Ale mám problém, pretože pred dokončením akcie, dátumom predstavenia alebo čohokoľvek iného, potrebujete veľa energie a musíte počkať hodinu, pretože potrebujete doplniť energiu, ale za mňa to držím palce a odporúčam toto hra.
Išiel som do hry, aby som dokončil udalosť a všetko začalo odznova a moja energia bola 23/23 a použil som 4 a povedalo, že už nemám. Inokedy som išiel do hry a môjmu avatarovi sa zmenilo oblečenie, tón pleti a doplnky. Išiel som inokedy a môj diamant k chýbal, mám 159, ale bolo tam 49 a chýbali mi peniaze, mal som viac ako 5 000 $, ale hovorilo sa o 4500
Je to najlepšia hra všetkých čias, milujem Kendall a Kylie Jenner, sú pekné, takže milujem hru, keď prvýkrát máte všetky ostatné glu hry, má škaredé oblečenie, ale toto nie😘😘
Love Hate Relation: Naozaj milujem túto hru, grafika je úžasná, nie príliš kreslená na môj vkus 👍 Existuje však niekoľko problémov, ktoré ovplyvňujú moje hodnotenie, ako napríklad; problémy s neprijatím darčekov na vrátenie, nezobrazujú sa obrázky členov krew a reštartovaním môjho účtu a nemožnosťou získať moje údaje. Ak tieto veci opravíte, táto hra by určite dostala hodnotenie 5 🌟.
Je to naj hra
... Estetické Láske Šťastný Kendall Jenner Kardashian Kylie Vonkajšie Banky ... Zadarmo vysoko kvalitné slúchadlá do uší (Podpora systému Android a IOS
Wow
Odporúčam si stiahnuť !!!!!!
Milujem všetko, takmer žiadne reklamy, aj keď mám pocit, že ste naozaj slávny a skutočne ste tam jedli, táto úžasná hra pokračujte v dobrej práci
Táto aplikácia je úžasná, začínam byť závislý. Je to skvelá kvalita a taká zábava.
Táto hra je totálny podvod! Dostal som sa na úroveň 16 a minul som peniaze a prinútilo ma to začať odznova a nevrátil som svoje nákupy ani nič, žiadna odpoveď, nič! Nestrácajte čas ľudia, táto hra je odpad!
Milujem tieto hry, prišlo mi to naozaj zábavné, ale dám jej 5 hviezdičiek, ak to bolo offline, ale je to dobrá hra
Milujem túto hru, ale je príliš veľká a nedá sa hrať offline
Táto hra je 10-krát lepšia ako hra Kim Kardashian Nemáte problémy s načítaním Nemáte problémy s hraním je to iné áno, ale s menšími problémami, vývojári tejto hry urobili správne Nenávidím ju, pretože tú druhú hru milujem, ale Radšej by som si zahral toto, ak to pre niekoho niečo znamená a je to o niečo lacnejšie
Nemôžem nič odomknúť Som na úrovni 10 a nemôžem odomknúť LAX a nemôžem si kúpiť dom, pretože všetky domy sú zamknuté, prosím pomôžte mi???
Super hra,všetko ok len v 7 leveli keď idem na letisko LAX a priehrada lietať do niakej krajiny za Kylie a Kendall tak sa mi to zasekne na takej mapke a nič sa nerobí. Opraviť!