Post by rentinghipbenel on Feb 19, 2022 16:26:52 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Planet Bomber! ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Planet Bomber! IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ više kristala hack ▞▞▞
▞▞▞ Planet Bomber! 2022 version ▞▞▞
Planet Bomber! Arkade dyi
Planet Bomber! Trò chơi điện tử kne
odlična igra, lijepa grafika i dobar ubojica vremena, ali riješite problem s oglasima s previše oglasa pa ako to popravite, nikad neću prestati igrati
Prvo kad sam ovo vidio i igrao, mislio sam da je zabavno, ali onda su se posvuda počele pojavljivati reklame, baš kao obična Voodoo igra. Također su cijene dijamanata sulude! 64,99 za otprilike 300 dijamanata. Ovo je očito hvatanje novca. Ne samo to, nego je i način na koji je igra izvedena užasan. U igrici trošite novac na nadogradnje, ali čini se da ne rade ništa. Igra se ne osjeća dobro.
Put do mnogih oglasa i gumba za bombe preblizu zoni dodira planeta. Nerede s nišanjem
Blockman GO Studio Arkadne igre ... Go je izrađen od strane developer tim Blockman GO Studio u žanru Arkadne igre. ... Planet Craft: Mine Block Craft APK
Slatka igra. Jednostavan koncept. Ali put do mnogih oglasa. Ja sam za podršku igricama, ali to je previše.
Sarajevo vrijeme 25 dana
vrlo jednostavno, ali toliko oglasa. a kada imate opciju da reproducirate oglase kako biste udvostručili ono što zaradite (bilo izvan mreže ili ne), to samo reproducira dodavanje i ništa vam ne daje
To je samo reklamni stroj koji ne uravnotežuje svoju igru tako da možete brzo završiti razinu i gurnuti vam još jedan oglas u lice.
Postoji mnogo oglasa u igrici, ali glavni problem je činjenica da kada bilo što nadogradite, uopće ne možete reći da je nadograđeno jer su nadogradnje nevjerojatno male, također nemaju automatsku upotrebu na stavkama i teško je da ih sve klikneš
To je pametan pristup igri hvatanja novca. Nema dosadnih dodataka, ali postoji članstvo za igranje igre koja nema raznolikost ni u jednom aspektu ako igra
Traffic Racer Corrida xyzl
Isprva je zabavna sve dok ne postane toliko ponavljana (što znači ista stvar iznova) i dosadna i oglasi postanu dosadni. Ova igra je toliko plaćena za pobjedu i mrzim te vrste igara bc (znači jer) slobodan sam za igrati igrač također ne stvara ovisnost.
Planet Bomber! Аркаде jfi
Prilično zabavno mogu ukloniti oglase isključivanjem wi-fi i podataka. Volio bih da mogu eksperimentirati s određenim postavkama poput gravitacije. Ali to je vrlo ugodna igra.🙂
Sjajna igra sa svim oružjem ili bez njega, ali možete li dodati sustav prestiža koji će se otključati kada dođete do planeta 100 i dobit ćete dijamante kada dobijete prestiž koji se može koristiti za dobivanje bombi iz trgovine ili za dobivanje trajnih bonusa poput veće eksplozije, više novca, brži mrijest i manje vremena hlađenja za posebne bombe?
Bomber Command had been savagely mauled by the Germans. ... The 509th Bomb Wing on the planet at that time that knew about nuclear bombs.
Igra je jedinstvena po konceptu i prilično zabavna, ali ima neke nepoželjne greške koje razbijaju igru. Na primjer, jedan s kojim sam se susreo u više navrata je kada je planet bio udaljen samo jedan pogodak i svaki projektil bi promašio cilj i na kraju stvorio ovu masivnu, zaostalu spiralu oko malenog planeta. Jedini izlaz bio je hard reset aplikacije (koja je potpuno resetirala planet) i moliti se da se to više ne ponovi. Nije sjajno.
Brzo stari i tone oglasa. Znam da dev mora nekako doći do novca, ali ovo osim što su plaćene opcije nadogradnje ludo skupe, to je malo puno. Ionako nema puno toga za nadogradnju, ostavljajući vam samo plaćene opcije.
Oglasne nagrade pokvarene. Pogledao sam dva oglasa kako bih pokušao udvostručiti svoj offline napredak kada se vratim u igru. Ne samo da nisam dobio 2x nagrade nakon gledanja cijelog oglasa, nisam dobio čak ni 1x nagrade. Drugim riječima, gledanje oglasa izbrisalo je sav moj izvanmrežni napredak. Kad gledam oglas, ja podržavam dev, za to dobiješ novac. Fatalna mana igre da ne daš obećanu nagradu nakon što ti zaradim novac. Ocjena 1/5 dok se ne popravi.
Dobra igra, ali reklame bi trebala imati samo nakon šefova
Dobra igra, ali jedan udarac je previše op
Vrlo dobra igra. Naravno, možda ima puno dodataka i nadogradnji ne čini puno, ali ipak je vrlo zabavna i nevjerojatna offline igra i ima puno oružja pa su mogućnosti gotovo beskrajne. Toplo preporučujem.
Zatrpani oglasima. Prvo što sam dobio bilo je premium članstvo koje je koštalo 7,99 tjedno. Ali hej, to je vudu. Što očekuješ?
Samo ne. Vjerojatno nikada nećete pročitati ovu recenziju, jer će je ugušiti sva ostala smeća recenzija. Ali samo poslušajte ostale recenzije i poslušajte njihov savjet. MNOGO previše oglasa, a igra je POTPUNO plaćena za pobjedu. Dakle, ako ste bogati, preuzmite ga.
Za mnoge oglase koji pokrivaju cijeli zaslon. Moram zatvoriti igru da zatvorim oglase. Deinstalirano.
Ovo je prilično dobro, ali postoji jedan veliki problem. Postoji oglas koji će vas uvijek odvesti na neželjenu web stranicu. Niste mogli nigdje kliknuti da biste kliknuli, a da niste bili odvedeni na web-stranicu za neželjenu poštu, a čak i nakon što sam resetirao telefon i aplikaciju, nastavio bi postavljati isti oglas. Ali to je još uvijek sjajna aplikacija.
Dosadna igra. Želi da platite za napredak. Nerealne cijene s nula povrata ili užitka
Svidjela mi se ova igra i oni koji imaju problema s reklamama neka je igraju offline (s Wi-Fi ili mobilnim podacima)
Igra ti ništa ne objašnjava. Nadogradnje vizualno ne čine ništa. Svaka nova bomba je u osnovi ista. Niti jedan od njih ne utječe na uništenje planeta. I reklame su lude.
U redu je
Bače oglase od 30+ sekundi doslovno svakih 15 sekundi. Preusmjerava vas na druge aplikacije čak i ako ne kliknete oglas. Pokušava vas natjerati da kupite elitnu igru za nečuvene cijene članstva. Sve u svemu. Jedna od najbržih igara koje sam izbrisao. Dobivam da stavljam reklame u njega, ali s tom količinom se ne može igrati
Planet Bomber mod apk (Neograničen novac / dijamant ... - VIP APK
1563 sea isle, Rose pink iphone, Scarpa telemark boots 2015, Starbucks gay pride, ... Guerreiros medievais 240x180, Save the bomber plant campaign,
Volim ovu igru, ali pomalo sam ljut na činjenicu da morate vrlo pažljivo pritisnuti gumbe za bombu ili inače neće ići kamo želite. Osim toga, odlična je igra.
Planet Bomber! Arcade bry
igra jesuper
Igra je super, ali bi bilo puno bolje kada biste mogli zaraditi dijamante bez trošenja novca. Možda bi mogli napraviti tako da zaradite 5 do 10 dijamanata svakih 10 ili 20 razina. Ovo bi natjeralo ljude da više žele igrati igru jer mogu zaraditi stvari mljevenjem umjesto da plaćaju novac za igru. Također je nečuveno plaćati do 130 dolara na aplikaciju samo da biste dobili stvari koje bi mogle biti vrlo zabavne za korištenje.
Tona oglasa, nedostatak ikakve dubine, a zapravo se čini kao velika graba novca. Brzo se deinstalira i više se ne vraća. ✌️
Igra je super! S druge strane, reklame su užasne. Igra je ograničena zbog reklama. Mogu igrati možda minutu prije nego što me pogode jedna ili dvije reklame. Da su reklame smanjene, potpuno bih dao ovoj igri pet zvjezdica.
ova igra je ok, ali joj nedostaju zvučni efekti možda sam samo ja, ali ova igra je previše za bombe koje bi ponovno eksplodirale možda sam ja jedini koji nema zvučne efekte
Ko god kaze da je ova igrica glupa je kurwa