Post by rentinghipbenel on Feb 19, 2022 16:23:42 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Mech Arena: Robot Showdown ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Mech Arena: Robot Showdown IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kody glitch klucze ▞▞▞
▞▞▞ Mech Arena: Robot Showdown 2022 version ▞▞▞
Fajna😊
Straszna kupa złodziejska gra nastawiona na okradanie graczy
Bardzo niesamowita gra, ale dobieranie meczów jest bardzo złe. Przez większość czasu jestem z botami i jeśli jestem z prawdziwymi ludźmi, po prostu przesadzam z moim doświadczeniem. Mam 12 000 doświadczenia, ale łączy mnie to z ludźmi, którzy mają 100 000 maksymalnego doświadczenia i przez to przegrywam turniej.
Podziękowania dla twórców PLARIUM. Tak bardzo kocham tę grę. Akcja i grafika tej gry jest tak dobra, że się od niej uzależniłem. Ale niektóre przedmioty, takie jak Cheetah, Redox, Carbines itp., są drogie. Do deweloperów Mech Arena: Proszę dodać system „Kredyt do monet A” w następnej aktualizacji. Może mi pomóc w zakupie przedmiotów. A także szybko dodaj tryb gry „Darmowy dla wszystkich”.
Spoconimacius2013
Nie fajnie nie fajnie 2500 a-monet braliście za wygrane meczach i za dziennymi nagrodami i zabawami w akurat w Mechy, które kupiłem uczciwie grając po nocach zajefajnie chyba lepiej grać tą grę bo tylko się wkurzam mieć bugi spoko ale mieć ja mamone już kupie bronie za uzbierana forsę ulepszenie ostatnie mech kosztowało mnie 1250 acoins i cofnięte wszystko super róbcie tak dalej q napewno graczy wam przybędzie jak dla mnie porażka tyle czasu na darmo
Ta gra jest bardzo fajna
Byłem tak podekscytowany graniem w tę grę - szybką strzelankę mech z wieloma różnymi mapami i trybami gry. kiedy kojarzenie zapewnia uczciwą walkę, jest to FANTASTYCZNA gra. jednak kojarzenie zostało przerwane od czasu globalnej premiery w sierpniu 2021 roku. AI boty stały się terminatorami z wizją 360 stopni i doskonałym celowaniem, podczas gdy przeciwnicy p2w urosli z 15% meczów do około 65%. jeśli chcesz, aby gracze f2p przeszli na płatne, ograniczanie ich rozgrywki nie jest dobrym rozwiązaniem.
Nie jestem zniesmaczony. ADMINISTRATOR zablokował mi konto i nie mogę dalej grać. Bez powodu. Macie 2 min na odblokowanie mi konta inaczej usuwam. Gra daje i później zabiera. Guardian tworzą i go nie mam. Dziękuję za grę. Szukam czegoś innego.
Gram w tę grę bez przerwy 🛑, ale najpotężniejsze mechy są za drogie. A także za dużo w zakupach aplikacji. Kiedy zdobędziemy nowe mechy i broń, powinniśmy móc sprzedawać stare za a-monety i kredyty
Gra się nie uruchamia
Początkowo nawet fajna, lecz po dobiciu 9lv (maksymalnie 1-2h) gra staje się P2W, po (cudem ) dobiciu jeszcze 1-2lv staje się osiągać P2P... Płać, albo będziesz padał na strzała od czego...
Mech Arena: Robot Showdown Akcja mns
Gra nie działa. Proszę, pomóż nam.
Po krótkiej grze wylogowałem się. Kiedy ponownie się zalogowałem, nie mogłem grać w tę grę! Reklamy nadal działały, mogłem uaktualnić rzeczy, ale kiedy kliknę „bitwa”, dostanie się do znaku 5 minut (pomimo powiedzenia maksymalnie 30 sekund), a potem po prostu przekroczy limit czasu. Próbowałem kilka razy w ciągu ostatnich 3 dni i nie mogę wejść. Naprawdę rozczarowujące, ponieważ gra była fajna przez krótki czas, w którym mogłem w nią grać. Edycja: [3766923] to mój numer biletu. Wysłałem e-mail kilka dni temu bez odpowiedzi.
Użyłem linku YouTubers, aby uzyskać dodatkowe rzeczy na start, i otrzymałem większość z nich (darmową skórkę i 50 000 monet), ale nie dało mi to trzech złotych skrzyń, o których mówiono, że to jest do bani, ponieważ gra nie zawiodła poza tym że.
AKTUALIZACJA 24 grudnia 2021 r.: *Piloty złamały równowagę, w jakiej była kiedyś ta gra.* Prosta poprawka ograniczyłaby ilość mocy, jaką możesz wnieść do jednego meczu (jak spadek tonażu w Battletech). To sprawiłoby, że gra o umiejętności i wybór broni (i pilota) ponownie. Dałoby to powód do używania nieoptymalnych buildów i nieoptymalnych broni (takich jak armaty automatyczne). Zmusiłoby to wieloryby, które chcą grać przeciwko graczom f2p, do wyboru między jednym supermocnym mechem lub kilkoma mechami o mniejszej mocy._______________________________________ ORYGINALNY POST: Powinna to być gra 4 lub 5 gwiazdek, ale firma nie dba o wrażenia z gry gracza . Chcą nakłonić ludzi do zapłacenia za to pieniędzy, gdy tylko zdecydują się na grę. UWAŻAJ NA FAŁSZ KOSZTÓW ZATOPIONEJ grając w tę grę. Dla osoby, która nie zamierza płacić i po prostu grać w wydarzenia, jest to świetna gra do grania codziennie przez około 2-3 miesiące. Jeśli chcesz grać dalej, będziesz musiał zapłacić lub być paszą dla tych, którzy to robią. Dopóki nie stworzą systemu dobierania meczów, który wyrówna drużyny, nie pójdziesz dalej. Jedynym sposobem na zarobienie ważnej w grze waluty (a-monet) bez kupowania ich jest wygrywanie turniejów. Kiedy zaczniesz mierzyć się z graczami P2W, przestajesz wygrywać turnieje i nie awansujesz. Mech Arena stara się to ukryć poprzez różne „wydarzenia”, w które możesz grać codziennie, aby wygrać *pewne* rzeczy. Faktem jest, że zanim dojdziesz do środkowej części gry, nagrody są tak niewielkie w porównaniu z wymogiem ulepszenia sprzętu lub zdobycia nowej broni, a ludzie, którzy mogą i zapłacą, nie awansujesz w rankingu. Przyjdź w połowie gry, MUSISZ kupić walutę lub broń w grze, aby wziąć udział w wydarzeniach, w których zdobędziesz pieniądze na zakup sprzętu do wygrywania gier. Ponieważ gra przyciąga więcej graczy, którzy wpadają w pułapkę, będzie się pogarszać. To dobra gra z firmą, która tak naprawdę nie dba o poprawę swoich doświadczeń. Graj przez 2 miesiące i zrezygnuj. Bardzo lubię tę grę. Chciałbym, żeby twórcy też to zrobili.
Gra jest fajna! Bardzo dobrze wykonany, chociaż ma problemy z kojarzeniem. Często rozłączam się za każdym razem, gdy próbuję grać lub pozostać w drużynie, co całkowicie odłącza mnie od gry. Nie jestem pewien, czy jest to spowodowane moim połączeniem, czy błędem w samej grze. Poza tym to bardzo dobra gra!
Świetną grą są zwłaszcza wczesne ligi. Bardzo łatwe do zrobienia, dużo zabawy, ALE nie możesz połączyć kont gości lub mieć wielu kont dla tego samego e-maila. WIADOMOŚĆ DLA DEVS proszę o umieszczenie linku do konta gościa w grze, ponieważ straciłem jedno konto i nie chcę tracić obecnego, gdy zmienię telefon, z góry dziękuję- Smerf
Naprawdę lubię tę grę i jest całkiem fajna. Byłoby to 5 gwiazdek, ale jest kilka problemów. 1. niektóre mechy i pistolety są głupio obezwładnione. 2. DLACZEGO WSZYSTKO JEST TAK ZAWYŻONE?!! Mógłbym zagrać w KAŻDĄ inną grę z karnetem bojowym i zapłacić 6,99 $ zamiast 15 $?!?!? I otrzymałbym lepsze nagrody. 3. Podczas wydarzenia najbardziej się starałem zdobyć mecha Arachnos, ale w dniu 4 POWIEDZIENO MI, ABY ZROBIĆ PUNKTY ZAKUPU INGAME?!?!? CO DO CHOLERY? W każdym razie tak, to moja recenzja
Trzymaj się z daleka, to zdzierstwo x1000 ogromnej gotówki dla najbardziej chciwych programistów w historii! Co powiesz na wprowadzenie nowej broni, jedyny sposób, w jaki możesz ją zdobyć, to 69,99 $ w gotówce. 6 miesięcy później, kiedy „odblokujesz” tę broń za pomocą XP, zgadnij, ile to wciąż 69 dolarów. Albo nie powiedzmy, że robisz, aby zdobyć unikalną broń, bardzo potężną, dobrze się bawisz wygrywając i inwestując, aby ulepszyć do maksymalnej mocy. Teraz jest większa wersja, która wymaga dwa razy więcej uaktualnień, ale już = twoja wymaksowana wersja. CHCIWY
Niesamowita i ładna aplikacja
Witam, mam złe wieści, najpierw pojawił się błąd w grze, to już koniec konta zabójczych robotów i pantery, oba kosztują 1500 monet, nie wiem czy to jest błąd, proszę go naprawić, jeśli zwiększyłeś to, nie wiem.
Mech Arena แอ็กชัน xff
Zabawna gra mechowa oparta na drużynie. Przyzwoicie zbalansowany, obecnie w dywizji 1, najwyższej dywizji, i często dostaniesz się do arcymistrza w turnieju za pomocą kilku pierwszych botów, które dostaniesz w grze. Wydałem do tej pory bardzo mało pieniędzy na grę, ale czuję, że mogę nadążyć ze wszystkimi, oprócz tych największych. Od czasu do czasu trafiam na złe mecze, w których po prostu nie mogę kogoś pokonać lub gdzie jestem dopasowany z nowszym graczem, ale jest to znacznie lepsze niż w innych grach, w które grałem.
Wszędzie boty
Gram w tę grę od około 2 miesięcy i naprawdę podoba mi się rozgrywka, fizyka i projektowanie robotów. Osiągnąłem przyzwoity poziom mocy około 1400. Jednak zdolność do zarabiania kredytów i monet A staje się coraz bardziej żmudna poza tym punktem. Dodatkowo mechy wyższego poziomu (za które otrzymujesz farby) stają się tak daleko poza zasięgiem ze względu na powolne zdobywanie XP. Nie chcę przestać grać, ale chciałbym, żeby gra była bardziej dostępna bez konieczności płacenia za wygraną.
*AKTUALIZACJA* TO OGROMNE ZBIERANIE ZA PIENIĄDZE! Właśnie opublikowali pakiet ulepszeń dla mecha, wszystko, czego potrzebujesz, aby podnieść rangę... Wszystko oprócz monet A, których będziesz potrzebować, które będą znaczne. To jest fałszywa reklama i zamierzam to zgłosić do Google. To świetna gra ze świetną mechaniką. Naprawdę spodoba ci się przez około tydzień. Potem natkniesz się na fakt, że musisz zapłacić, aby przejść dalej. Wszystkie wyskakujące okienka ze spamem, które zachęcają Cię do kupowania rzeczy, również są naprawdę denerwujące.
Wydałem na to 60 dolarów i nie mogłem stoczyć bitwy, odkąd zgłosiłem je do działu oszustw online ftc i zażądałem zwrotu pieniędzy z Google Play napraw grę, jest świetnie, po prostu nie działaj lmk, gdy błędy zostaną rozwiązane
Superowa gra polecam uwu
Zaczyna się dobrze, ale po chwili zaczynasz zauważać główną taktykę przynęty na wieloryby. Dosłownie za każdym razem, gdy zaczynasz grę, jesteś bombardowany hordą ofert zakupu, a czasem nawet między meczami i przechodzeniem do ekranu głównego. Chociaż najbardziej irytującą częścią gry jest prawdopodobnie celowe straszne kojarzenie. Zamiast parować graczy i ai według siły drużyny, rzekomo robią to przez exp, który nie robi nic poza nagrodami i odblokowuje możliwość odblokowywania mechów. Często zdarza się, że przeciw graczom i botom jest się o wiele potężniejszymi i zostaje się zmasakrowanym bez szans, mimo że gra zachowuje się tak, jakby była grą taktyczną. Gra jest dosłownie po prostu nadzieją, że zostaniecie sparowani równo, tak jak powinna, itd. i po prostu zmiksujcie się nawzajem, mając nadzieję, że wasza drużyna radzi sobie lepiej. Żadne faktyczne umiejętności ani strategie, a mechy, które mogłyby być typami taktycznymi, nie zostały stworzone jako op.Podsumowując, jest to chciwy chwytanie gotówki bez taktyk, skupiających się bardziej na zadaniu większej liczby obrażeń i zepsutym kojarzeniu, za które byli nieustannie krytykowani, ale ciągle odrzucali i twierdzą, że pasujące moce są niezrównoważone, ale exp bezsensowne odblokowanie nagród jest drogą do zrobienia. Mam nadzieję, że to zrównoważą, ale ponieważ jest to biznes związany z plarium/kasynem, niestety w to wątpię.
Transformers w grze
Gra fajna ale wszystkie oferty są za drogie.
Cóż, zaczęło się dobrze, ale prosta gra typu „Płać, aby wygrać” i ceny za to, co dostajesz, są dalekie! Nie zawracałbym sobie głowy tą grą, zrobiła się głupia, zwłaszcza gdy ktoś może cię zastrzelić, gdy masz porządnego mecha! Nie będę kupować niczego innego z tej gry, totalna strata pieniędzy. Widziałem ludzi, którzy wydali fortunę w tej grze i grają razem z innymi dominującymi, to śmieszne. NIE RÓB TEGO! NIE GRAJ! NIE WARTE.
Gram w tę grę już od jakiegoś czasu i bardzo mi się podobało. nic złego w grze. ale dla tej ostatniej aktualizacji gry moje fps spadły i były opóźnione do końca rundy. Zawsze ustawiam grafikę na niską. czy można coś z tym zrobić? Nie chcę rujnować mojego rekordu zwycięstw/bitwy.
Gra nie chce się włączyć
Ta gra jest taka dobra. Ale jedynym problemem są piloci. Nawet nic nie dają. I nic nie dają. I marnujesz na nie nawet 40 000 kredytów. I widzę tak wielu graczy mających generalnego pilota lub coś w tym rodzaju. I to jest 2000 plus monet A i to jest takie marnotrawstwo.
Lep's World Arkády ailx
W dniach 23-24.09.21 przez cały dzień, który był utrudniany przez ułatwienie podejmowania działań podejmowanych na imprezę wszechstronną, można było wielokrotnie odmawiać udział w spotkaniu 5 na 5 w ciągu 3/6, po mimo to, że mam dobre łącze internetowe jakoś zmiejszoną
Ma potencjał, by być niesamowitym, ale jak zwykle Pay 2 Win jest mocne. Jasne, że nie musisz kupować waluty, aby zdobyć rzeczy, ale jesteś w bardzo niekorzystnej sytuacji. Wiele sklepów w grach jest o wiele zawyżone. Jak na serio 80 dolarów za mecha. Usterki są denerwujące.
Gra często się zacina. Atak jest niekonsekwentny. Gdy osiągniesz najwyższą rangę, umiejętność nie jest już ważna, musisz wydać setki $, w przeciwnym razie specyfikacje innych mechów będą zbyt daleko poza twoją ligą, których umiejętność nie może tego zrekompensować. Nie możesz zdobyć wystarczającej liczby punktów za samo granie (niezależnie od tego, ile czasu spędzasz), aby zniwelować różnicę. Zdecydowanie nie jest fajnie grindować, kiedy cały czas się zepsuje.
Świetna gra! Mój syn mi to przedstawił. Teraz przekształciliśmy to we wspaniały czas ojca z synem. Dzięki za stworzenie tak wspaniałej gry. Znowu czuję się jak dziecko. Moja krytyka: Chciałbym, żeby była dostępna na XBox. Wydaje się również, że jeśli chcesz zapłacić, możesz wygrać, nawet jeśli drugi gracz jest bardziej uzdolniony, ale nie płaci (ale doceniam, że programiści jakoś zarabiają).
Mech Arena: Robot Showdown פעולה ouf
Spędziłem więc sporo czasu nad tą grą, robiłem grindy, turnieje itp. Po drodze odblokowałem kilka fajnych broni, jednak NADAL musisz wydać nierealistyczną ilość kredytów i monet A na gra, aby je wyposażyć. Doszedłem nawet do tego, że kupowałem przedmioty za prawdziwe pieniądze, tylko po to, by to nie wystarczyło. Trudno poświęcić tyle czasu na grind za małą nagrodę lub wydać kolejne 50 $ tylko po to, aby użyć przedmiotu. To mi rujnuje tę grę.
Uważam, że bardzo fajna gra, grafika zarąbista, reklam zero więc kozacko. Napewno będę mógł napisać ile grał, ale mimo to są problemy z dodawaniem numeru, nawet jeśli chodzi o to, czy będziesz mógł oglądać 10 minut, ale będą mogli być polecani, aby dołączyć do siebie, dam 5 gwiazdek.
Rozgrywka: NIE DOBRY. Połowę czasu przeładowujesz. Druga połowa, której brakuje, to strzały, ponieważ asysta celowania jest okropna. I to jest tak pay-to-win. Nie tylko jest to p2w, ale nigdy nie możesz uciec od tych wyskakujących okienek w celu uzyskania „ofert”. W momencie wczytania gry: „Hej, zobacz to” lub „Hej, zobacz tamto”. To po prostu nie jest dobre doświadczenie. Jedyny powód, dla którego zagrałbym w tę grę, to gdybym był szalony lub po prostu znudzony na skraj śmierci.
Gra dla dzieci w 1-10